Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να εφαρμόζεις το μέικ απ;

Δεν είναι αυτός που πιστεύεις…

Η εφαρμογή του μέικ απ στις μέρες μας έχει αγγίξει τα όρια της επιστήμης. Υπάρχουν τεχνικές εφαρμογής και δεκάδες εργαλεία για να την κάνεις με τα πιο δημοφιλή να είναι τα σφουγγαράκια και το πινέλο. Βέβαια, υπάρχουν και πολλά Maybelline Girls που χρησιμοποιούν τα χέρια σου αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος εφαρμογής. Όλες οι μέθοδοι (πινέλο, σφουγγάρι, χέρια) είναι σωστές. Η επιλογή της κάθε μίας είναι θέμα γούστου, ευκολίας και αποτελέσματος. Βλέπεις, το σφουγγαράκι χαρίζει sheer Κάλυψη, το πινέλο πολύ πιο έντονη και τα χέρια ημιδιάφανη.

 

1

Αυτό που θα έπρεπε να εξετάζουμε είναι το ποιος τρόπος είναι πιο υγιεινός και πριν γελάσεις, άκουσέ μας. Τα σφουγγαράκια και τα πινέλα, αν δεν πλένονται ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ μπορούν να γίνουν εστία μικροβίων που θα ταλαιπωρήσει το δέρμα σου (κυρίως αν έχεις ήδη θέμα με ατέλειες). Για αυτόν τον λόγο, τα χέρια είναι πάντα η καλύτερη επιλογή αν θέλεις να είσαι better safe than sorry ή αν δεν μπορείς να υποσχεθείς πως τα εργαλεία σου θα είναι πεντακάθαρα πάντα.

 

2

Ένας άλλος λόγος για να προτιμήσεις τα χέρια σου για την εφαρμογή του μέικ απ παρά κάποιο εργαλείο είναι ότι, με την θερμότητα από τα δάχτυλά σου, το προϊόν ζεσταίνεται και έτσι σου χαρίσει ένα ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση α) όλα είναι θέμα γούστου και β) καθαριότητας!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.