Πώς να κάνεις το πιο δροσερό καθημερινό μακιγιάζ!

…είναι τέλειο για αυτή την εποχή!

Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για το καθημερινό μακιγιάζ. Για εκείνο που κάνεις το πρωί πριν τη δουλειά ή τη σχολή. Για αυτό θα μιλήσουμε και σήμερα αλλά θα το αλλάξουμε λίγο. Θα το προσαρμόσουμε στην εποχή… Με άλλη διάθεση πηγαίνεις εξάλλου στη δουλειά την άνοιξη, σωστά; Σωστά! Και έχουμε ένα… totally tempting καθημερινό μακιγιάζ!

 

Σταρ σε αυτό το μακιγιάζ φυσικά είναι η Total Temptation παλέτα! Περιέχει όλα τα ανοιξιάτικα, λαχταριστά χρώματα που μπορεί να χρειαστείς και 2 highlighters για λάμψη που τυφλώνει!

 

Πάρε το χρώμα της αρεσκείας σου (εμείς διαλέξαμε το ροζ που βρίσκεται δεύτερο από την πρώτη στήλη) και πέρασέ το στο κινητό βλέφαρο. Πρόσεξε να σβήσεις το χρώμα προς τα επάνω και προς την εξωτερική γωνία.

 

Η νέα άφιξη στη γκάμα της Total Temptation (και του νεσεσέρ σου) είναι το Total Temptation Eyebrow Definer και είναι το πιο μεταξένιο μολύβι φρυδιών που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

 

Χρησιμοποίησέ το για να γεμίσεις τα κενά στα φρύδια σου, να δώσεις ένταση και να τελειοποιήσεις το σχήμα τους. Κάνε απαλές κινήσεις και ξεκίνα αργά… Είναι καλύτερα να βάλεις λίγο και να προσθέσεις παρά να τα δώσεις όλα και να διορθώνεις μετά!

 

Μετά γύρνα το Total Temptation Eyebrow Definer μολύβι σου από την άλλη μεριά και χτένισε τα φρύδια σου με το ειδικά διαμορφωμένο βουρτσάκι για να τιθασεύσεις τις τρίχες και να κάνεις φυσικά σβησίματα.

 

Η καλύτερη αδιάβροχη μάσκαρα που έχεις δοκιμάσει ποτέ δεν θα μπορούσε να λείπει από το μακιγιάζ σου! Η Total Temptation Waterproof είναι εδώ για να κάνεις τις βλεφαρίδες σου τεράστιες και να μείνει στη θέση της ακόμα και στον καύσωνα!

 

Πέρνα το βουρτσάκι της από τις βλεφαρίδες σου και δες πως τις διαχωρίζει. Ξαναπέρνα το και δες τις να γίνονται τεράστιες! Αυτό ήταν όλο! Δεν είναι το πιο όμορφο μακιγιάζ για την άνοιξη;

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.