Πως πρέπει να εφαρμόζεις το μεικάπ

Τα φοράς αλλά κάνεις τις σωστές κινήσεις; Ώρα να μάθεις.

Η εφαρμογή του μέικαπ μπορεί να μην είναι επιστήμη αλλά –όπως ισχύει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις- μερικές, μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες σου αποκαλύπτει εδώ η Μάγδα Αναστασοπούλου, επίσημη makeup artist της Maybelline New York, και αν τα ακολουθήσεις δεν θα κάνεις ποτέ ξανά λάθος στην εφαρμογή του μεικάπ σου. Και όταν λέμε ποτέ εννοούμε ακόμα και στο πίσω μέρος κινούμενου ταξί χωρίς φως.

 1. drupalicon_4470

  Βήμα 1ο

  Βήμα 1ο

  Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα είναι η επιλογή της σωστής απόχρωσης μέικαπ και για να τη βρεις θα τεστάρεις τα χρώματα στο πιγούνι και ΟΧΙ στο χέρι σου.

 2. drupalicon_4471

  Βήμα 2ο

  Βήμα 2ο

  Ξεκίνα την εφαρμογή του μέικαπ από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Στόχος είναι να σβήσει το χρώμα φυσικά προς το περίγραμμα του προσώπου.

 3. drupalicon_4472

  Extra Tip

  Extra Tip

  Είτε χρησιμοποιείς πινέλο είτε τα χέρια σου, είναι σημαντικό να κάνεις ελαφριές και απαλές κινήσεις για να εφαρμόσει σωστά το προϊόν στο δέρμα και να απορροφηθεί.

 4. drupalicon_4473

  Βήμα 3ο

  Βήμα 3ο

  Ταμπονάρισε το πρόσωπό σου με ένα χαρτομάντιλο στα σημεία που συνήθως εμφανίζεις λιπαρότητα ώστε να δημιουργήσεις ένα ματ αλλά και σταθερό αποτέλεσμα.

 5. drupalicon_4474

  Extra Tip

  Extra Tip

  Μην ξεχάσεις να κάνεις κινήσεις προς τα κάτω από το πιγούνι και με φορά προς το λαιμό σου ώστε να αποφύγεις το εφέ μάσκας.

 6. drupalicon_4475

  Extra Tip

  Extra Tip

  Μην ξεχάσεις επίσης να κάνεις και κινήσεις προς τα επάνω από το φρύδι και με φορά προς τα μαλλιά σου για να κάνεις τέλειο Blending και να έχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 7. drupalicon_4476

  Simple as that!

  Simple as that!

  Ο δρόμος προς την τέλεια επιδερμίδα ναι, είναι τόσο απλός!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.