Πώς θα κάνεις το πιο sexy Halloween μακιγιάζ;

Ναι, είσαι!

Το Halloween μπορεί να μην είναι μία «δική μας» γιορτή αλλά, έχει γίνει τόσο δημοφιλής που τη γιορτάζουμε! Όχι, δεν βγαίνουμε για trick or treat και δεν σκαλίζουμε κολοκύθες όμως παρτάρουμε και ντυνόμαστε για την περίσταση. Τι είναι όμως ένα ντύσιμο χωρίς το κατάλληλο μακιγιάζ; Τίποτα δεν είναι! Όχι, δεν θα σου πούμε πως να βαφτείς ανάλογα με τη στολή σου… θα σου δείξουμε ένα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται στολή! Μόνο sexy attitude. Δες πως θα το κάνεις!

 1. Η παλέτα σου

  Η παλέτα σου

  Η παλέτα που θα σε βοηθήσει να κάνεις αυτό το μακιγιάζ δεν είναι άλλη από την dark The Rock Nudes Palette σου. Έχει όλες τις αποχρώσεις που μπορεί να χρειαστείς γενικά και ειδικά τώρα!

 2. Βήμα 1

  Βήμα 1

  Πάρε λίγη από την καφέ σκιά που είναι τέταρτη στην πρώτη σειρά και κάνε το περίγραμμα των ματιών σου φτάνοντας πολύ ψηλά, κοντά στα φρύδια σου  και τραβώντας τη γραμμή ΠΟΛΥ έξω από την εξωτερική γωνία. Μην φοβάσαι, είναι Halloween… όλα επιτρέπονται και ιδιαίτερα οι υπερβολές!

 3. Βήμα 2

  Βήμα 2

  Συνέχισε περνώντας τη μαύρη σκιά που βρίσκεται τελευταία στη δεύτερη σειρά πάνω από την καφέ. Για να κάνεις το αποτέλεσμα πιο έντονο, βρέξε λίγο το πινέλο σου πριν βάλεις τη σκιά.

 4. Το μυστικό

  Το μυστικό

  Το μυστικό σε αυτό το μακιγιάζ είναι το κραγιόν! Όχι αυτό που θα βάλεις στα χείλη σου (γιατί θα βάλεις) αλλά αυτό που θα βάλεις στα βλέφαρά σου. Πάρε ελάχιστη ποσότητα από ένα μωβ κραγιόν (εμείς χρησιμοποιήσαμε το Color Sensational στην απόχρωση Plum Passion) με ένα πινέλο και πέρασέ τη μόνο από το καπάκι του ματιού σου.

 5. Το αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα

  Το αποτέλεσμα στα μάτια σου πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι. Μην σε απασχολούν οι γραμμές που θα δημιουργηθούν με το κραγιόν… τις χρειάζεσαι γιατί είναι εκείνες που το κάνουν απίστευτα sexy!

 6. Βήμα 3

  Βήμα 3

  Για να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ των ματιών σου δεν θα χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε μάσκαρα αλλά την The Colossal Spider Effect που έχει… Halloween όνομα και αποτέλεσμα που απλά θα καθηλώσει όποιον σε κοιτά στα μάτια.

 7. Στα χείλη

  Στα χείλη

  Στα χείλη σου θα βάλεις το πιο hot, το πιο εντυπωσιακό το πιο φωτεινό κόκκινο! Το Color Sensational στην απόχρωση Glamorous Red!

 8. Βήμα 4

  Βήμα 4

  Πέρασέ το από όλη την επιφάνεια των χειλιών σου και… αν θες, βάλε τα μαγνητικά studs που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα αξεσουάρ!

 9. Έτοιμη!

  Έτοιμη!

  Πόσο sexy και πόσο εντυπωσιακό; Όχι πες μας!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.