Το ιδανικό μακιγιάζ όταν ο χρόνος σε πιέζει!

Ho! Ho! Ho! Η Μάγδα εύχεται Καλά Χριστούγεννα και δίνει λύσεις!

Για πότε έφτασαν τα Χριστούγεννα ούτε που το κατάλαβα! Δεν ξέρω για εσένα αλλά, προσωπικά μου φαίνεται σαν χθες που μιλούσαμε για μπρονζέ επιδερμίδα και φωτεινά κοραλλί χρώματα χειλιών. Είτε όμως το καταλάβαμε (εσύ και εγώ μαζί) είτε όχι, τα Χριστούγεννα είναι εδώ και πριν πω οτιδήποτε άλλο θέλω να ευχηθώ υγεία, ομορφιά, χαρά και αυτοπεποίθηση σε όλες μας! Τώρα στο θέμα μας: Δεν ´χεις χρόνο να ετοιμαστείς #StoryOfMyLife! Όταν ο χρόνος σε πιέζει η αυτόματη κίνηση είναι ένα κόκκινο κραγιόν και μάσκαρα και είναι λογικό. Μπορείς βεβαίως να το κάνεις και να κλέψεις την παράσταση αλλά… έχω κάτι καλύτερο για εσένα!

 

1

Πως σου φαίνεται αυτό το μεταλλικό κόκκινο στα μάτια και τα χείλη; Τέλειο, σωστά; Ε λοιπόν μάθε πως γίνεται με ένα προϊόν! Ναι, ναι μπορείς να το αντιγράψεις μόνο με το Metallic Foil κραγιόν σου στην απόχρωση Scorpion! Δεν έχεις παρά να το περάσεις από τα βλέφαρά σου και να ταμπονάρεις με τα δάχτυλα. Αν μάλιστα έχεις βάλει και λίγη ποσότητα κονσίλερ από κάτω, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

 

2

Εννοείται θα το φορέσεις και στα χείλη και θα το συνοδεύσεις με άφθονη μάσκαρα και το πιο party ready χαμόγελό σου. Η ομορφιά δεν θέλει άπειρες ώρες, ιδιαίτερα αν δεν μπορείς να τις διαθέσεις. Θέλει φαντασία, τόλμη και θετικό attitude. Make It Happen Xmas Girl!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.