Το τέλειο μακιγιάζ από την πασαρέλα της Rebeca Minkoff!

Κατευθείαν από Νέα Υόρκη!

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ολοκληρώθηκε και φυσικά οι makeup artists της ΜΝΥ ήταν εκεί δημιουργώντας ονειρεμένα looks Που μας άφησαν star struck! Θα μιλήσουμε για όλα μέσα στον χειμώνα αλλά ένα θέλαμε να στο δείξουμε από τώρα γιατί είναι το τέλειο για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Είναι το μακιγιάζ που είδαμε στην πασαρέλα της Rebecca Minkoff και παρακάτω θα δεις πώς να το αντιγράψεις!

 

1

Σε όλο το πρόσωπο, θα χρησιμοποιήσεις το Dream Urban Cover μεικάπ που είναι ιδανικό για τις μέρες σου στην πόλη. Έχει φυσικό τελείωμα και προστατεύει το δέρμα σου από τις επιθέσεις.

 

2

Κάτω από τα μάτια, θα εμπιστευθείς φυσικά το Instant Age Rewind γιατί πραγματικά, δεν υπάρχει καλύτερο, πιο καλυπτικό αλλά παράλληλα και πιο ελαφρύ κονσίλερ εκεί έξω!

 

3

Στα βλέφαρά σου, θα ακολουθήσεις το tip από τις πασαρέλες και θα δημιουργήσεις ένα glossy αποτέλεσμα ταμπονάροντας το διάφανο Baby Lips σου προσεκτικά. Η λάμψη πραγματικά θα σε ενθουσιάσει!

 

4

Είναι τόσο έντονη ώστε να μην περνά απαρατήρητη αλλά και διακριτική ώστε να είναι κατάλληλη ακόμα και για το γραφείο.

 

5

Τόνισε τα φρύδια σου γεμίζοντας τα κενά τους τρίχα-τρίχα με το Tattoo Brow Ultra Slim που είναι μακράς διάρκειας και σούπερ πρακτικό.

 

6

Θα ολοκληρώσεις το Look σου με άφθονες στρώσεις από την κλασική The Colossal Που εδώ και χρόνια λατρεύεις και εμπιστεύεσαι. Μην ξεχάσεις μόνο να την περάσεις και από τις κάτω βλεφαρίδες.

 

7

Τέλος, το χρώμα στα χείλη σου θα σου το χαρίσει το Super Stay Ink Crayon στην απόχρωση Seek Adventure. Είναι ένα κολακευτικό, απαλό ροζ που ταιριάζει πραγματικά σε όλες!

 

8

Έτοιμη! Είναι το ιδανικό μακιγιάζ για τις ημέρες σου στην πόλη και ανυπομονούμε να σε δούμε να το δοκιμάζεις!

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.