Στα καλοκαιρινά σου σύνολα επέλεξε διαφάνεια!

Μπορείς να είσαι σέξι με πολύ classy τρόπο

Η διαφάνεια είναι σέξι και ειδικά το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι θέλεις να τη φορέσεις. Δώσε σημασία σε μερικά πολύ απλά tips για να έχεις πάντα περιποιημένο και stylish look ακόμα και όταν φοράς διαφάνεια.

  1. Απόφυγε τα σέξι εσώρουχα. Δεν εννοούμε τη δαντέλα, αλλά αυτά που είναι πραγματικά προκλητικά, όπως τα push up σουτιέν. Η διαφάνεια είναι από μόνη της αισθησιακή οπότε δε χρειάζεται να προσπαθήσεις περισσότερο.
  2. Όταν φοράς μαύρο δε μπορείς να φορέσεις ανοιχτόχρωμα εσώρουχα, είναι λάθος. Το αντίθετο επιτρέπεται όταν μιλάμε για τοπ.
  3. Θέλεις να παίξεις με τα χρώματα; Γιατί όχι; Μπορείς λοιπόν να φορέσεις ριγέ διαφάνεια για παράδειγμα και από μέσα ένα πολύχρωμο σουτιέν ή μαγιό. Φρόντισε βέβαια οι αποχρώσεις να είναι απόλυτα ταιριαστές μεταξύ τους γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι κάπως μπερδεμένο.
  4. Όταν μιλάμε για μαγιό και διαφανή cover ups, τα πράγματα είναι σαφώς πιο ελαστικά. Παίξε με χρώματα και υφές απλώς και πάλι δώσε σημασία στο να ταιριάζουν τα κομμάτια μεταξύ τους, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι πιο busy απ’ ότι πρέπει.

Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.