dr_rescue_all_in_one

Dr. Rescue All In One Βαση Νυχιων Dr. Rescue All In One Nails Nu

Βάση νυχιών, όλα σε ένα!
Η περιποίηση νυχιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου, καθώς οι περιποιημένες άκρες των δαχτύλων αρκούν για να σου φτιάξουν την διάθεση. Πριν από κάθε χρωματιστό βερνίκι είναι απαραίτητο να προηγηθεί η βάση ή κάποιο σκληρυντικό/προστατευτικό νυχιών. Το ίδιο πρέπει να γίνει και αφότου περαστεί το βερνίκι νυχιών. H Dr. Rescue All in One είναι μία ολοκληρωμένη 3-σε-1 θεραπεία νυχιών από τη Maybelline. Αποτελεί βάση προστασίας, σκληρυντικό και λαμπερό top coat. Τοποθετείται πριν και μετά το βερνίκι νυχιών.

* Μη διαθέσιμο για δοκιμή
ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

1 SHADES

  • Dr. Rescue All In One Nails Nu

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η περιποίηση νυχιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου, καθώς οι περιποιημένες άκρες των δαχτύλων αρκούν για να σου φτιάξουν την διάθεση. Πριν από κάθε χρωματιστό βερνίκι είναι απαραίτητο να προηγηθεί η βάση ή κάποιο σκληρυντικό/προστατευτικό νυχιών. Το ίδιο πρέπει να γίνει και αφότου περαστεί το βερνίκι νυχιών. Το Dr. Rescue All In One είναι εδώ για γίνει ο αγαπημένος σου φίλος. Πριν και μετά το βερνίκι all in one!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ένα μόνο προϊόν λειτουργεί ως βάση προστασίας, top coat και σκληρυντικό και αυτό είναι το Dr. Rescue All In One βερνίκι νυχιών. Τοποθετείται πριν και μετά το χρωματιστό βερνίκι νυχιών και ολοκληρώνει την περιποίηση των νυχιών σου. Προσφέρει την προστασία και την σκληρότητα που χρειάζονται αλλά και την γυαλάδα ως top coat.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

1. Εφάρμοσε το προστατευτικό για βάψιμο νυχιών- βάση νυχιών πριν το βερνίκι.
2. Αφού ολοκληρώσεις το βάψιμο με το βερνίκι που έχεις επιλέξει, περίμενε λίγα λεπτά πριν εφαρμόσεις το Dr. Rescue All In One
3. Για γρήγορο στέγνωμα χρησιμοποίησε το Dr. Rescue Quick Drops
Ουπς, φαίνεται ότι δεν έχεις συνδεθεί! Συνδέσου ή δημιούργησε το beauty λογαριασμό σου. Or create an account.